1. dina hirup mah aya pro-kontra maksudna ................
a. sararea kudu satuju
b. aya anu satuju aya anu nolak
c. sarerea henteu satuju
d. teu bisa nangtukeun

2. anu nulis artikel kaasup anu kontra sabab ................
a. PS teh ngabatalkeun puasa
b. PS ukur keur jalma beunghar
c. PS teh lain kaulinan tradisional
d. ps matak ngaganggu kana di ajar

jawab ya plissss

2
tugas apa tuh ?bahsa ?
bahasa sunda neng :)
ow , sory aku gk tau hehe

Jawabanmu

2014-09-09T18:38:50+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
1. B aya nu satuju aya nu nolak
2. A PS teh ngabatalkeun Puasa
maaf kalo salah
2014-09-09T18:42:06+07:00