Jawabanmu

2016-11-04T12:45:08+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Judul = Dolanan Bal-Balan
Tokoh
- Fay
- Boy
- Chan
- Won
- Ying

Fay  = Boy, mulih teko sekolah sampeyan ana wektu?
Boy  = Ana apa, ora ana apa apa, PR-ku ya bakal tak garap wengi
Fay  = Karepku mengko sawise mulih sekolah piye lek dolanan bal-balan
Boy  = Gelem aku, tapi tak ngejak Chan karo Won pisan. Chan, Won mreneo
Chan = Ana apa Boy?
Boy   = Aku arep ngajak sampeyan bal-balan bar mulih sekolah, gelem gak?
Chan = Gelem wae, awakmu kepriye Won?
Won  = Tak garape dhisek PR-ku, mengko aku nututi nek lapangan karo Ying. Ying yo gelem melu.
Ying  = Iyo gelem, tapi aku yo arep nggarap PR-Dhisek, lan ngeterne pesenane wong tuku
Won  = Sopo kuwi ying?
Ying  = Langganane Ibukku, seng wes pesen dek wingi bengi, aku yo nyusul wae
Wong 4 kajaba Ying = Iyo, ojo lali
1 5 1
2016-11-04T12:54:47+07:00
Tokoh : 
dia
rudi
lala
tasya
doni

dia : bar sekolah mengko , piye yen langsung kerkel
rudi : sembarang , aku seh gelem" wae , aku ora ono penggawean liyo
lala : yo wes , aku yo iso
tasya : piye yen nang omahku ae , mamaku biasae ora entuki aku metu omah yen bar sekolah
doni , dia , rudi , lala : okey 

bar sekolah bocah" luwi podho bali lan pamit marang wong tuane trus podho nang omahe tasya 

mamae tasya : onoh tugas opo iki cah
tasya lan kanca"ne : tugas ndamel drama tante
mamae tasya : yo wes , seng tenanan yooo yen bljr
tasya lan kanca"ne : engge tante

tasya : piye iki , ape nggawe cerito piye
rudi : cerito horor yooook , enak seruuu
lala : iiiih ngeri , wedi akuu , ojo ah

bocah" trus serius nggawe cerito lan percakapan nang njerone cerito kuwi , 


1 5 1