1. anu di sebut play station tah nyaeta ............
a. kaulinan barudak kota
b. kaulinan barudak desa
c. kaulinan barudak anu taya gunanan

2. ukuran hirup moderen di tangtukeun ku ............
a. gaya hirup
b. tingkat pendidikan
c. tingkat kabeungharan
d. lokasi pamatuhan

2
1. anu di sebut play station tah nyaeta ............
a. kaulinan barudak kota
b. kaulinan barudak desa
c. kaulinan barudak anu taya gunanan
no 1 ini ya

Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-09-09T17:44:26+07:00
a. kaulinan barudak kota

a. gaya hirup
jawb lagi dong masih banyak ya :)
siip jawabannya
2014-09-09T17:49:25+07:00
1. A. Kaulinan barudak Kota
2. A. Gaya Hirup