1. anu di sebut play station tah nyaeta .............
a. kaulinan barudak kota
b. kaulinan barudak desa
c. kaulinan barudak anu taya gunanan

2. ukuran hirup moderen di tangtukeun ku ............
a. gaya hirup
b. tingkat pendidikan
c. tingkat kabeungharan
d. lokasi pamatuhan

1

Jawabanmu

2014-09-13T12:36:40+07:00