Jawabanmu

2016-09-08T15:53:55+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Assalamualaikum wr.wb

Bapak/Ibu guru nu ku sim kuring dipihormat, sareng rerencangan anu ku sim kuring dibanggakeun. sateuacana, hayu urang sami-sami panjatkeun puji kalih syukur ka Allah swt. anu tos maparinan rohmat sareng hidayahna sahingga urang sadaya tiasa ngariung mungpulung dina ieu acara,
shalawat sinareng salam mugia dilimpahcurahkeun ka jungjunan alam yakni habibana wa nabiyana Muhammad Saw.

Hadirin sadayana, ngadegna sim kuring di payunen sadayana taya sanes bade ngadugikeun pentingna kabersihan. sapertos anu tos kauninga ku sadayana yen sakolaan urang teh kabersihan na teu acan maksimal, kumargi kitu hayu urang sami-sami perhatoskeun kana perkawis kabersihan. sabab, lamun sakola urang bersih tangtos endah tur merenah dina di ajarna. sakumaha anu tos kauninga dina hadis "Annadofatu Minnal Iman" anu hartosna kabersihan teh sabagian tina Iman. Kumargi kitu hayu urang sadayana pelihara kabersihan sakola urang.
Dupina mung sakitu nu tiasa ka pihatur ti sim kuring.
Kirang Langkungna nyuhunkeun dihapunten.

Billahihi fii sabilil haq
Wassalamualaikum.wr.wb