Wenehana tanggapan gegayutan karo pratelan ngisor iki :
1.Ngancik laladan Kecamatan Karangreja katon Gunung Slamet njenggereng anteng ijo royo-royo.

2.Nganti tekan dina iki obyek wisata Guwa akeh ditekani wisatawan dhomestik apa dene manca negara.

2

Jawabanmu

2014-02-27T21:14:12+07:00
2. sampai saat ini obyek wisata Guwa banyak didatangi wisatawan domestik dan manca
    negara
2014-02-28T00:01:31+07:00
2. sampai saat ini obyek wisata Guwa banyak didatangi wisatawan domestik dan manca
    negara