Jawabanmu

2014-09-09T05:40:19+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
MLAKU-MLAKU ING DINO MINGGU Ing dino minggu, Nunik mlaku-mlaku dewekan neng tengah dalan karo nyanyi-nyanyi. Nita ngerti Nunik bar kui Nita ngampiri Nunik. Nita : “Heh, Nik,,, awakmu kok dewekan, tumben? Biasane karo adhimu?” Nunik : “Ealah,, awakmu Nit, ngageti wae, tak kiro wong edan sing biasane liwat dalan iki? Hehehe,,, ora adhiku isih turu” Nita : “Oh, ngunu!! Yo wes,, mlaku bareng ae yoh,,, mengko selak ono wong edan liwat?” Nunik : “Lha nek enek piye?” Nita : “Yo mlayu bareng-bareng to” Nunik : “Oh, yo wis, ayo ndang mlaku ae” Nita : “Nik awakmu wis nyiapno cerita basa jawa to?” Nunik : “Yo, jelas durung to,, hehehe” Nita : “Owwalah, tak kiro yo uwis bar, eh Nik atiku kok ra penak yo?” Nunik : “Nyapo...???” Nita : “Kok kaya enek wong sing ngetuti awak ew dewe ket mau?” Nunik : “Mosok to? Paling wong sing arep neng sawah Nit” Nita : “Mosok wong sing arep neng sawah klambine suwek kabeh?” Nunik : “Jajal di tamatne dhisik to?” Nita : “Nik nek kui wis bener-bener wong edan kae” Nunik : “Iyo Nit, ayo ndang agi mlayu....” Nunik lan Nita Mlayu sak banter-bantere ben ra dicekel karo wong edan kui mau. Nunik : “Nit, ayo ndelek neng pari-parinan kui yo Nit” Nita : “Mosok neng pari-parinan to?” Nunik : “Alah kesuwen golek nggon aman liyane wis to iki ae” (karo narik lengenne Nita). Nita : “Nik aku ndak wedi to... L” (karo bisik-bisik) Nunik : “Wes to meneng kek, masalahe aku yo wedi Nit” Nita : (Ngindik-ngindik karo nginceng) “Nik,,,Nik wong edane wis ra enek!” Nunik : “Tenan ra ki?” (melu ngincer, bar kuwi gak sengojo ngidak sikile Nita) Nita : “Aduh,,,,, Nunik...!!!!!” Nunik : “Hah, maaf,,, maaf Nit ya?” Nita : “Halah, loro loh Nik, yo wes nuh ra popo,,,, ayo ndang muleh, mengko timbang enek wong edan maneh” Nita karo Nunik muleh karo cerito-cerito neng dalan. Nita : “Nik,,, aku oleh dolan neng omahmu oleh opo ora mengko sore?” Nunuk : “Oleh wae,,,, Nyapo? Mesti enek sesuatu ki?” Nita : “Nik,,, Nik,, neh mu omong koyo Syahrini wae” Nunik : “Yo, iyo no, aku kan adik ew Syahrini sing ke telu” Nita : “Wes Nik, nek ngimpi ojo duwur-duwur neg ceblok loro loh” Nunik : “Hahahaha,,,” Nita : “Aku neng omahmu arep jaluk warah Matematika neng awakmu” Nunik : “Owwallah,,, iyo ra opo-opo, tapi ojo suwi-suwi ya dolan neng genku” Nita : “Ya allah,,aku arep mbok usir to kon cepet-cepet muleh Nik L” Nunik : “Hehehe,, ora-ora mblituk,,, hahaha” Nita : “Hehehe,,, yowes,,,, nuwh,,, eh aku ndak ngelak to Nik” Nunik : “Aku yo podo,,, ayo tuku es!” Nita : “Yo wes,, ayo!!!” Nunik : “Tapi Nit, akeh wong lanang neng kono” Nita : “Alah yo ben leh” Nunik : “Emoh aku...” Nita : “Yo wes nuwh,,, ayo muleh wae” Nunik : “Ayo...” Nunik karo Nita ora kroso nek wes arep teko omahe dewe-dewe. Nita : “Aku tak sek ya Nik” Nunik : “Iyo, kowe sido neng genaku ra?” Nita : “Sido, mengko sore jam 3 yah!!” Nunik : “Iyo,,, tak tunggu yah J”
1 4 1