Jawabanmu

2014-09-09T21:14:02+07:00
Raden gatot kaca iku satria kang gagah prakosa
wadya bala ne negara ngastina pada budal menyang tegal kurukhasetra
negara iku ayem tentrem karta tur raharja
20 3 20