Jawabanmu

2014-09-08T20:17:41+07:00
Mata dhuwiten =serakah marang dhuwit
entek atine = kaweden/kuwatir bnget
mbanda tangan =-
mambu ati =
mbukak wadhe=
lunyu ilate = guneme mencla mencle
udan tangis=
jembar segarane=sugih pangapura;sabar
adol bagus=ngendelake baguse
rai gedheg=ra due isin
Thank you ^_^ , tapi sayangnya kurang lengkap
iya soalnya pepak ku juga ada yg hilang. maaf
iya gapapa ^_^
Mbukak wadi : ngandhakake wadi(rahasia)