Jawabanmu

2014-09-12T16:25:37+07:00
Assalaamu'alaikum warohmatullohi wabarokaatuh,Manawi teu aya cegahing Gusti Nu Mahasuci, nu kakasihna Rahmat Arifin, SPd. baris ngalaksanakeun sunah Rasul anu Insya Allah dilaksanakeun dina, Dinten: Sabtu, 04 Desember 2010Waktos: 11.00- 15.00Tempat: Jl. Cibolerang Barat No. 82 Rt 03/01 Cigondewah RahayuTeu kinten bingahna upami Sadérék kersa rurumpaheun sumping dinawaktosna. Kalayan kaweningan galih disuhunkeun hibar pangdu'a ti sadayana. Kana kaweningan galih Sadérék, teu aya sanes hatur nuhun anukasuhun. Wassalaamu'alaikum warohmatullohi wabarokaatuh
3 2 3