Jawabanmu

2014-09-08T18:42:52+07:00
Kalimah résiprokatif nyaéta kalimah anu jejer jeung objékna ngalakukeun pagawéan anupabales bales atawa silih bales.Contona:-     Kuring jeung manéhna patajong tajong-     Ani jeung Raka paciwit ciwit
8 1 8