Jawabanmu

2014-09-08T14:56:06+07:00
Semut

semut awakmu cilik neng berbahaya
nek kowe ngamuk kabeh kewalahan
kowe adalah ciptaan tuhan sing apik
kowe ngajari awakdewe makhluk secilik apapun iso berjuang
1 1 1