Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-09-08T06:49:47+07:00
Kagem Ibu
ass...
buk ing mriki kulo ngaturaken bilih kahanan kulo sahe mawon lan sehat, lajeng pripun kahananipun panjenengnan...trus isinya terserah anda
2 3 2