Jawabanmu

2014-09-07T21:02:53+07:00
Bapak sampun piten suwe kerja ing pabrik ??
2014-09-07T21:05:44+07:00
Carane dawa rama makarya ing pabrik
bahasa krama lugunya gimana?
gak tau aku