Jawabanmu

2016-07-08T18:55:37+07:00
Wara-wara

Kanca-kanca sakabehane. Aku garep ngundang sampeyan marang pesta ulang tahunku ingkang Insha Allah arep dilaksanakake :
Dina = Kamis
Tanggal = 04 April
Tempat = Ing ngomahku
Jam = 02.00 awan
Hiburan = Badut
Aja lali, teka ya!