Susunin ini yaa
1. you - concert - me - tonight - would - to - to - like - a - go - with -?
2. but - I'd - I'm - to - love - can't - afraid
3. departure lounge - for - the passengers - in - wait - boarding time - their
4. ago - I - to - your - a - receive - days - was - pleased - letter - few
5. plan - drive - weekend - to - to - we - lake - next - the

2
makasii yaa :))
itu nomer 1nya
nih nomer 2 : I'd love to but can't I'm afraid
3. Their wait in departure lounge for the passangers boarding time
4. I was pleased to receive your letter few days ago (A-nya aku gak tau harus taro dimanana)
5.We plan to drive next weekend to the lake
Maaf kalau salah aku coba bantu sebisa mungkin
makasih ya itu membantu banget
ia gua salah no 5
sama sama ;) apa susahnya membantu sesama :)

Jawabanmu

2014-02-26T21:03:00+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
1. Would you like to go with me to a concert tonight?
2. I'd love to but I'm afraid (can't?) => maaf gtw :D
3. The passengers wait in departure lounge for their boarding time.
4. I was pleased to receive to receive your letter a few days ago.
5. We plan to drive to the lake next weekend.
2014-02-26T21:13:22+07:00
1. would you like to go to a concert with me tonight?
2. I'd love but i can't i'm afraid
3.The Passengers wait for their boarding time in departure lounge
4. I was receive a letter to your pleased a few days ago
5. Next weekend we plan to drive to the lake