Jawabanmu

2014-09-07T09:15:52+07:00
Suwe ora jamu jamu gedhong telo suwe ora ketemu ketemu pisan gowe gela

sorry gowe itu diganti dengan gawe
iya makasih
2014-09-07T09:17:38+07:00
Suwe ra ketemu kang mas.....
jamu godhong telo ..
suwe ra ketemu ...
ketemu pisan gawe gelo ....
1 5 1