Jawabanmu

2014-09-07T08:48:55+07:00
 terima kasih = Hatur nuhun
kabarku baik = Abdi pengestu (kalo gak salah)
2014-09-07T08:54:59+07:00
Terima kasih = Hatur nuhun
Kabar ku baik = Abdi hade