Jawabanmu

2014-09-06T19:17:26+07:00
Nusa dan bangsa mari kita bergotong royong
2014-09-06T19:20:10+07:00
1.ngaturaken panganpunten
2.Neladani sikap pahlawan
3.Nerusaken budi pekerti marang wong tuwo
4.Nindaaken sikap kang apix
1 1 1