Jawabanmu

2014-09-06T22:20:46+07:00
Supayo kanggo nambah wawasan SMP....
dadi ing wektu iki kita layang minangkan awak kita tresnani sekolah pendidkan.dienggo kolom pasinaon kanggo siswa loro pasionaon sosial lan ilmu njaba saka sekolah,acara bakal ngelaknane menyang :
tanggal :....
wektu : ...
panggonan(tempat):