Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-09-06T22:42:40+07:00
Assalamualaikum wr.wb
seng terhormat ....
kito ngomong matur nuhun kanggo gusti allah moho kuoso sing wis diparingi kang sih supaya kita iso menghadiri sosilasi sehat sekolah.
matur nuhun ibu diarahkake menyang kepala sing sarujuk kanggo rawuh acara lan aktivitas lingkungan panuntun dhumateng penasihat.lan matur nuhun kanggo sandi kanca sing pingin rawuh acara iki,ing kegiatan iki kita bakal ngrembug ba pentinge urip pendidkan lingkungan sehat ing sekoalh.kudu kita minangka masyarakat sekolah kanggo jaga kesehatan sekolah
matur nuhun kanggo kabeh,nuwun sewu yen ana tmbung siji lan aku pitutur luwih utama kurang ditampa katresna 
wassalamualaikum wr.wb
1 5 1