Jawabanmu

2014-02-26T15:03:29+07:00
Ini tugasku waktu itu..

Judul : Ketemu Wongedan
Ing salah suwijining dina, aku lan kancaku jenenge Riska, njajal bali sekolah mlaku. Pisanan mlakune biasa wae karo omong-omongan. Banjur tekan Kali Lamat, Aku lan Riska rada keweden, soale kepethukan karo uwong kang ora waras, yaiku Wongedan.         Banjur aku karo Riska mlayu  jrantal karo cincing-cincing rok. Aku pisan-pisan ndelokke mburi. Jebulane wongedan mau ngoyak aku lan Riska. Aku lan Riska langsung mlayu kang luwih banter meneh. Bejane ana Kol lewat, aku langsung nyegat kol mau, lan langsung munggah ning njero kol.         Ing dina liyane, aku lan Riska njajal mlaku meneh. Uwes adoh le mlaku, isih biasa wae. Mlakune sambi omong-omongan. Aku karo Riska ngeleh wong bar mlaku seko sekolah. Banjur aku lan Riska mandek ning Toko “Krisna” tuku Soto. Pas arep mangan soto, ana wongedan mlebu toko kui. Aku karo Riska arep ngemplok soto kui mesti kagol gara-gara ndelokke wongedan seng mlebu mau ngematke Aku lan Riska terus. Akhire wongedan kui do kon metu karo sing ndue toko.         Aku karo Riska uwes rampung mangan soto. Banjur metu seko toko kui. Pas tekan njobo, aku lan Riska ketemu karo wongedan liya meneh. Wongedane ngeri. Pas bar keweden, akhire Wongedane lunga. Ora sue seka kui, ketemu wongedan meneh. Ngasi ping 5 le ketemu wongedan. Aku karo Riska ngasi gilo le ketemu karo wongedan terus.

10 3 10
2014-02-26T16:20:05+07:00
Bahasa jawa...? bisa dibuat dlm bah. indonesia
2 5 2