Jawabanmu

2014-09-06T09:11:40+07:00
1. hayang naon atuh anjeun teh?
2. naon bahasa arab na indung?
3. naon artina guru teh?
4. naon manfaatna jadi budak soleh?
2014-09-06T13:17:59+07:00
Naon eta teh?
naon naon nougat?
naon sia meuni kasep pisan?
naon bahasa sunda na apa?