Jawabanmu

2014-09-06T00:28:07+07:00
H : Sugeng enjang Buk, bade tindak pundi ? 
I : Kulo bade sowan dating daleme pak RW. 
H : Wonten urusan menopo ? 
I : Bade ngurus surat ijin keramean. 
H : Kagungan kerso menopo to pak
I : Kawulo bade enten gawe nyunataken anak kulo sing mbajeng mumpung lagi liburan sekolah
H : Mbenjang menopo penjenengan kagungan damel 
I : Yen mboten wonten alangan benjing dinten Senen Kliwon. 
A : Monggo ndereaken yen bade tindak dating Pak RW, mumpung taksih enjang.