Jawabanmu

2014-09-05T21:35:50+07:00
Dinten ieu mangrupi poe nu sedih ceuk lani jeung warga sakampung
2014-09-05T21:37:31+07:00
Dinteun iyeu teh mangrupikeun dinteun anu pikasediheun kangge lani sareng sadaya warga.