Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-09-05T22:47:54+07:00
A : ass, punten bade naros. ari bumina kang jeje dimananya?
b : waalaikumsalam, oh ai kang jeje mah dipabeulah kulon cekat sareng masigit.
a : oh muhun atuh ai kitumah, atur nuhun nya kang
b : sami sami
1 5 1