Jawabanmu

2014-09-05T19:19:32+07:00
REKREASI MENYANG TAMAN SAFARI          

         Wektu iku kula umur telung taun, Kula menyang Taman Safari bareng karo keluargaku. Kula menyang Taman Safari kale ing Prigen,Pasuruan. Sakderenge budhal kula lan keluarga badhe nyiapno barang-barang seng kate dibeto. Sakwise nyiapno barang kula berangkat nitih bis jurusan pasuruan. Ing jero bis kula badhe mutah-mutah amarga bis mlaju cepet sing garakno kula mabok darat. untunge ibukku nggawa kresek nganggo jogo-jogo lek aku lan keluarga nganti mutah. akhire aku sampek dek pasuruan. sampek dek Taman Safari kula lan keluarga padha bungah atine amarga bisa slamet sampek nang pasuruan. kula lan keluarga melbhu Taman Safari 2, dek Taman  Safari  kula lan keluarga keliling-keliling ningali kewan-kewan sing dereng kaweruh. Ing Taman Safari kula seneng amarga keluarga kula padha bungah atine.



11 3 11
2014-09-05T19:28:46+07:00
                                                         Tiba Teka Sepeda 
  
  Wektu kula isih cilik , kula latihan sepeda soale isih enjing . Kula dituntun ayah kula dhisik . Sawise rada bisa kula sampun ora dituntun maneh lan nyoba dhewe .Sampun rada suwe kula bisa lan lancar mlampahe . Tiba - tiba ana polisi turu terus kula wedi karena jek ket iki , akhiri tiba lan kula nangis .

Ini pake bahasaku sendiri jadi kalo ada salah wajar ya  

5 2 5