Jawabanmu

2014-09-05T19:13:19+07:00
Amarga saiki akeh budaya asing kang mlebu indonesia, lan para remaja / muda mudi sing seneng karo budaya asing ketimbang budaya indonesia~
misale budaya K-pop, 
6 4 6
2014-09-05T19:14:29+07:00
Karna anak muda jaman sekarang jarang ada yg mau melestarikan budaya nya sendiri
2 3 2