Jawabanmu

2014-09-05T18:48:39+07:00
Amarga budaya saiki wis mulai luntur. Lan bocah-bocah saiki pada kegawa budaya luar
4 4 4
2014-09-05T18:48:58+07:00
Merga wong tuwa sakiki ngajari anake akeh akehe ora nggawe unggah ungguh basa jawa