Jawabanmu

2014-02-26T15:20:04+07:00
Tigo kendaraan klebu ing nabrakanipun, setunggal seda ing rumah gerah Tigo kendaraan klebu ing nabrakanipun ing dalan pantura pati – kudus km 6. Kecelakaan sing kedadenan ing dalan lalu lintas seko desa sukkulon kecamatan margerejo. Minggu esuk, 6 januari 2012, sekitar jam 9. Kendaraan sing klebu mobil toyota rush AB 1602 PH, truk gandeng B 9671 ER dan sepeda montor honda vario Ing peristiwa, Musadat (46 tahun) lan Peni Siswanti (39 tahun), piyambak-piyambak supir lan penumpang Toyota Rush warga Imogiri, Bantul Yogyakarta, lan pengendara sepeda montor vario sing durung ketilonipun dirawat ing KSH Pati. Seiring wektu Peni Siswanti akhire seda.  Miturut keterangan ing lokasi kedadenan, kedadenan awalnipun mobil Toyota Rush sing lepas kendali sakbare mandhek ing pinggir dalan. Senajan tau lunga, truk gandeng sing mlaju saka arah walik tabrakan karo toyota Rush. Sepeda montor vario ing mburi truk gandeng, gagal endo lan nabrak bagian kiwa truk. Amargi tabrakan menika, margi dados macet



1 5 1