Jawabanmu

2014-09-05T18:59:32+07:00
Nggaweake bocah dadi seneng dolan judi, penipuan, mbuka situs sing ora2 kayak pornografi, nggawe bocah dadi ora peduli karo lingkungan sosial, lebih seneng dolanan online ketimbang sinau