Jawabanmu

2014-09-05T17:25:01+07:00
Duryudono gugur. prabu duryudono ngroso yen anggone dadi ratu ono ing negoro ngastino mung sedilit maneh, amarga poro punggawa kraton wis mati kabeh. sing urung suwe mati patih sengkuni. prabu duryudono kari dewe, trus njegur kedung amarga wedhi karo werkudoro. nanging anggone njegur kedung ora mati karono nduwe ajian silem ana ing mbanyu. suwe-suwe anggone ndelik di eruhi werkudoro. di tunggu sak mentase songko kedung. trus prabu bolodewo teko ngekei motivasi. trus gelem perang tanding karo werkudoro, akhire perang di menangke werkudoro seko pihak pandawa.
14 3 14
ini episode keberapa ya??? saya ada tugas ini juga