Jawabanmu

2014-09-05T14:33:32+07:00
Murid : assalamualaikum
bpg: walikumsalam, punten ieu sareng saha ?
murid : ieu sreng ridwan .
bpg : oh , bade naonnya ? 
murid : bade naros ari b.sunda aya pr teu?
bpg: aya , ngadambel kliping
murid :oh , nuhunnya pak 
bpg: nya sami-sami
murid; tos heulanya pak asslamualikum
bpg; walaikumsalam