Jawabanmu

2014-09-05T14:16:20+07:00
Ibu mundhut roti
ibu tindak peken
bapak ngunjuk kopi
simbah maos koran
bapak mirsani tv
mba sofi saweg siram
bapa saweg tilem
niki krama alus nopo krama lugu
krama inggil, krama alus