Jawabanmu

2014-01-04T08:00:36+07:00
Perpindahan sudut= delta teta
perpindahan linear= delta s
perpindahan itu jarak dr titik sml ke titik akhir (itu intinya)
2014-01-04T08:32:04+07:00
Pepindhan yaiku ukara kanggo ngumpamakake utawa mindhakake apa bae kang tegese emper-emperan. Dene tembung kang dienggo ing pepindhan yaiku : kaya, kadi, kadya, lir, pendah, pindha, prasasat, lan dasanamane tembung iku mau.
2 3 2