Jawabanmu

2014-01-04T08:35:41+07:00
Pepindhan yaiku ukara kanggo ngumpamakake utawa mindhakake apa bae kang tegese emper-emperan. Dene tembung kang dienggo ing pepindhan yaiku : kaya, kadi, kadya, lir, pendah, pindha, prasasat, lan dasanamane tembung iku mau