Jawabanmu

2014-09-05T15:21:17+07:00
Tindak menyang pasar numpak andong,ning bali numpak montor mabur,dolanan banyu ning pantai parangtritis.
1 4 1
Jawaban paling cerdas!
2014-09-05T17:52:26+07:00
Cak din ning tunjungan
cak to ning pasar pakis
ojo lali kontak kontakan
lek gak betantakan koyo iki
3 3 3