Jawabanmu

2014-09-04T20:35:24+07:00
Kalau liriknya aku punyanya yang ini
Mingkar mingkuring angkara
Akarana karanan mardi siwi
Sinawung resmining kidung
Sinuba sinukarta
Mrih kretarta, pakartine ngelmu luhung
Kang tumrap neng tanah jawa 
Agama Ageming aji
1 5 1
2014-09-04T20:42:31+07:00
Ini Liriknya Yaah:
Sekar pangkur kang narna
Kalakuan kang kanggo ing wong urip
Ala lan becik puniku
Prayoga kawruhana
Ngadat waton punika dipunkadulu
Miwah tata krama nira
Den kaesthi siyang ratri

Jadikan jawaban terbaik
1 5 1