Jawabanmu

2016-11-26T14:36:55+07:00

a. pinter = pangpinterna = Si Ujang téh ceuk béja santri pangpinterna di pasantrén éta.

b. bageur = pangbageurna = Si Ujang téh ceuk béja santri pangbageurna di pasantrén éta.

c. soméah = pangsoméahna = Si Ujang téh ceuk béja santri pangsoméahna di pasantrén éta.

d. getol = panggetolna = Si Ujang téh ceuk béja santri panggetolna di pasantrén éta.

e. wani = pangwanina = Si Ujang téh ceuk béja santri pangwanina di pasantrén éta.