Jawabanmu

2014-09-05T07:52:04+07:00
Assalam mu'alaikum wr wb
allhamdulilah di tempat iye urng sdayana tiasa ngrumpul pa amprok jongok sareng bp ibu sdayana,puji syukur di panjat.n ka ilahi robi nu kumah tos tiasa msihan kasempatan dina tmpat iye,ngadeg.a abi di die bde ngawartos kn ka ibu srng bpa...