Jawabanmu

2014-09-04T19:01:39+07:00
kembang soka
ayo kembang bangun nu linduh
teuteupna montah
muhitna rindat kadeukadeuh
najan waruga kuring
sesa rarangkang asih
na anjeun narima ?
1 5 1