Jawabanmu

2014-02-24T21:25:01+07:00
Aya aya wae atuh banjir melulu
suka suka dong yg bikin soal jg siapa, you know?
yaaaaa i know what do you mean, but ..........
2014-02-24T21:25:30+07:00
Banjir nyaeta cai anu naek ka taneuh. ku sababna macem macem..
 caperti susukan anu loba sampahna. jadi cai naek kaluhur.

sajak keles bukan puisi, you know sajak?