Jawabanmu

2014-09-03T21:57:49+07:00
Bapak pocung
dudu watu dudu gunung
sangkamu ing sebrang
ngon-ingone sang bupati
yen si pocung lambehan grana
Jawaban paling cerdas!
2014-09-03T21:59:12+07:00
Bapak pocung dudu tampar dudu dhandung,
dawa kaya ula,
penclokanmu kayu garing,
prapteng griya si pucung ngetokne cahya.
(kawat listrik)
3 4 3