Jawabanmu

2014-09-03T21:33:48+07:00
Dodi: kesadaran masyarakat ing kasarasan saka lingkungan memprihatinkan yo? 
Luna: Iyo! 
Lukman: Ya, apa sing kita duwe wong ing lakuin desa supaya kita bisa luwih apik kanggo lingkungan? 
Tono: Aku uga ora ngerti. sampah nang endi-endi .. mambu maneh! 
Luna: Ngenten,, aku duwe ide .. 
Tono: Ide opo? 
Luna: kene ngandhakake dhateng tiyang kathah kanggo umum bab pentinge njagi lingkungan sehat. Carane wong lanang setuju utawa ora? 
Dodi: Katon becik tuh .. 
Lukman: Setuju. Katon kaya iku ide iku sampurna. Nanging nalika kene miwiti agenda sosialisasi?
Luna: mene dino minggu neng omahku setuju ora ?
Dodi,Tono lan Lukman : Setuju