Jawabanmu

2014-09-03T20:45:38+07:00
bapak pucung. duduk watu dudu gunung. sabamu ing alas ngon ingone sang Bupati prapteng marga. si pucung lembehan grana. (batangane = gajah)

Bapak Pucung. amung sirah lawan gembung padha di kunjara mati sakjroning ngaurip mijil baka . si pucung dadi dahana (batangan = penthol korek)

kalau contoh tembang pucung tema nasehat bisa? tolong bantu dong
2014-09-03T20:48:21+07:00
Bapak pucung.duduk watu dudu gunung.sabamu ing alas ngon ingone sang pangeran marga si pucung lembehan grana=(gajah)