Jawabanmu

2014-09-03T20:42:51+07:00
Bapak pucung
dudu watu
dudu gunung
sabamu ing alas
ngon-ingone sang bupati
prapten marga si pucung lembehan grana
2014-09-03T20:44:43+07:00
Bapak pocung
dudu watu dudu gunung
sababu ing sabrang
ngon ingone sang bupati
yen lumaku
si pocung lambehan grana