Jawabanmu

2014-09-03T19:27:49+07:00
Asmarandana

Pomo pomo wekas mami
Anak putu aja lena
Aja katungkul uripe uripe
Lan aja duwe kekareman
Marang pepaes donya
Siyang dalu dipun emut
Yen urip manggih antaka
kalo yg kinanthi bisa ngga?