Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-09-03T17:27:31+07:00
PETENGING WENGI
sumribit angin ngelus langit sore
manuk sriti bali ing pucuking cemaranganti tekaning wengi sing nyenyet
gawang-gawang katon pasuryanmu
gawe tambah kekesing angin sore
tumlawung rasa kang ngulandara
wengi bakal tumeka maneh
bareng karo wewayanganmu
kang bakal ngebaki impen petenging wengi
lumaku turut petenging lurung
bakal gawang-gawang campur mega-mega
apa kudu tak buwang bareng karo lumingsiring wengi ?


2 4 2