Jawabanmu

2014-09-03T16:50:13+07:00
Karya sastra sunda nu diwangun ku guru lagu jeung guru wilangan
conto: tembang cianjuran
2 5 2
2014-09-03T18:20:54+07:00
Seni sora  nu diwangun ku guru lagu sareng guru wilangan
conto : pupuh

1 5 1