Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-09-02T21:44:23+07:00
1. bulan anu keur ngintip
2. tangkal kalapa gugupay
3. cai ombak luncat luncatan
4. panon poe ngintip tukangeun gunung
5, bintang cing kariceup 
31 3 31